Restaurant Padrino Suceava

Existăm din decembrie 2008

Restaurantul Padrino este un local unde poti veni dimineata sa iei un mic dejun si sa bei o cafea de calitate. Poti de asemenea reveni la pranz sau seara, pentru a alege dintr-un meniu foarte variat o mancare delicioasa sau o pizza facuta de adevarati profesionisti.

Istoria noastră

stefan
stefan
2008

Începutul

Padrino este un Pub Restaurant deschis in decembrie 2008 la initiativa a doi oameni curajosi care au conceput si au crezut intr-o idee pe care au pus-o in practica, reusind apoi sa impuna noi standarde de calitate si profesionalism in Suceava.

club
club
Club

De joi pana sambata

Incepand de joi pana sambata de la orele 22 pana tarziu in noapte luminile se sting, Dj-ul intra la pupitru si reuseste prin muzica sau prin ritmuri latino sa creeze o atmosfera extraordinara. Ideea noastra se pare ca a prins total, dovada fiind sutele de oameni de toate varstele care au ales restaurantul nostru pentru a petrece momente placute in compania celor dragi.

3se
3se
Evenimente

Trupe si invitati de renume

Padrino organizeaza frecvent evenimente majore cu trupe si invitati de renume care diversifica programul musical al Pubului.

bobonete
bobonete
Show

Stand up comedy

Organizam show-uri de stand up comedy cu cei mai buni comedianți!

mancare
mancare
Gătim

Destinația ta preferată

Prin tot ceea ce facem, încercăm să devenim destinația ta preferată. Gătim cu pasiune, preparăm cafele de specialitate, servim vinuri cu măiestrie și te facem să te simți ca acasă, pentru că noi, cei de aici, suntem o familie.

nunta-suceava2
nunta-suceava2
Rezervări

Mese festive

La Padrino clientii nostri pot de asemenea face rezervari pentru diverse evenimente corporate, intalniri de afaceri, receptii, mese festive si chiar nunti si botezuri.